Ethisch influencer: word als merk onderdeel van mijn honest brand.

Het afgelopen jaar is mijn Instagram-account Marketingvrouw in sneltreinvaart gegroeid tot 21,800 volgers en 30,400 bereikte accounts (still counting…) Waarom? Als ethisch influencer bespreek ik onderwerpen waar iedereen aan denkt, maar die niemand durft te bespreken. Denk aan autisme, anti-racisme, eerlijk moederschap en ondernemen. Oprechtheid is my middle name. Ik put uit mijn eigen ervaring en ben altijd transparant naar mijn voornamelijk vrouwelijke doelgroep. Het resultaat? Een hoog en positief engagement. Die positieve resultaten zie je ook terug op mijn LinkedIn-account. Daar verschijnen mijn reacties en artikels op de tijdlijn van duizenden bedrijven, ondernemers en werkgevers. Daarom kreeg ik de status ‘Top Voice’.

Het afgelopen jaar is mijn Instagram-account Marketingvrouw in sneltreinvaart gegroeid tot 19,300 volgers en 30,400 bereikte accounts (still counting…) Waarom? Als ethisch influencer bespreek ik onderwerpen waar iedereen aan denkt, maar die niemand durft te bespreken. Denk aan autisme, anti-racisme, eerlijk moederschap en ondernemen. Oprechtheid is my middle name. Ik put uit mijn eigen ervaring en ben altijd transparant naar mijn voornamelijk vrouwelijke doelgroep. Het resultaat? Een hoog en positief engagement. Die positieve resultaten zie je ook terug op mijn LinkedIn-account. Daar verschijnen mijn reacties en artikels op de tijdlijn van duizenden bedrijven, ondernemers en werkgevers. Daarom kreeg ik de status ‘Top Voice’.

#COLLAB *insert de naam van jouw bedrijf*

Alles over mijn statistieken en pakketten.

Instagram

Mijn Instagram-account heeft 22,6 duizend volgers, een nog groter bereik aangezien posts veel gedeeld worden en goede engagement.

LinkedIn

Mijn artikelen en reacties behalen tussen de 15.000 en 30.000 views met uitschieters van 81.397 en 57.985.

Collab

De mogelijkheden zijn losse stories, Instagram-posts of website-artikels. Ook bied ik pakketten aan. Samenwerken? Mail voor mijn mediakit.

CONTACT