Marketing advies & consultancy

Na de marketing brainstorm sessie heb je een marketingplan. Wie gaat dat uitvoeren? Hoe houd je de structuur op orde? En wie meet het resultaat? Als je zeer gedisciplineerd bent, kan je dit zelf. Hier is een marketingplan voor kleine ondernemers namelijk op ingesteld. Maar als stok achter de deur is marketing advies en consultancy een goede toevoeging om jouw doelstellingen te bereiken.

Dit kan een wekelijks, twee-wekelijks, of zelfs maandelijkse get together zijn waar wij je doelstellingen evalueren en eventueel bijstellen:

  • Website bezoek (Google Analytics)
  • Groei op social media (Facebook, Instagram e.a.)
  • Interactie op social media
  • Betaalde campagnes (Adwords, Facebook-campagnes)

Een afspraak inplannen?

Na de marketing brainstorm sessie en het uitwerken van jouw marketingplan, plannen we gelijk de consultancy in. Hebben wij al een traject lopen, dan kan je hier zelf afspraken inplannen.

Wat moet dat dan kosten, marketing advies?

Marketing consultancy kost 99 EUR per uur exclusief btw. Net zoals bij de brainstorm sessie adviseer ik om direct twee uur in te plannen. Sterker nog, marketing advies en consultancy moet je zien als een project waarbij wij geregeld samenzitten om de resultaten tot dan toe te bespreken. Het is een project is op basis van de plannen die jij hebt met jouw onderneming. Het aantal consultancy uren is daar van afhankelijk.

 

Ben je klaar om met marketing aan de slag te gaan?

Plan dan een afspraak in. Of bel me op 06-16684116, dan doen we het samen.